Uitnodiging relatiedag 9 juni - Gesloten

in Makeblijde te Houten

Beste relatie,
 
Wellicht is ook uw organisatie bezig met de thema’s verzuim, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Vaak zijn dit thema’s die op verschillende manieren kunnen worden ingevuld en waar het resultaat erg belangrijk is. Zowel op de korte als op de lange termijn.
 
Onze partner op het gebied van vitaliteit, Fysergo, houdt een relatiedag  op donderdag 9 juni  in Houten. Hierbij nodig ik u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Deze dag, die in het teken staat van duurzame inzetbaarheid, is erg leuk en interactief en kan hopelijk nog wat nieuwe ideeën opleveren. Verschillende bedrijven vertellen hoe zij duurzame inzetbaarheid in hun organisatie borgen. Daarnaast is er een inspirerende gastspreker, Huub van Zwieten, die spreekt over hoe werk en leven zo kunnen worden vormgegeven en talenten kunnen worden ingezet dat het bedrijven rendement oplevert. Hieronder vindt u meer informatie.

"Wat kunt U leren van vitale organisaties?"

  • Durf te vertrouwen op de kracht van uw mensen
  • Bedrijven aan het woord: hoe houden zij hun medewerkers duurzaam inzetbaar
  • Leer hoe u meer rendement uit het talent van uw personeel kunt halen
  • Ervaar zelf om als team samen te werken
  • Ervaar zelf wat nodig is om topprestaties te leveren

Graag nodigen wij u uit in de inspirerende, groene omgeving bij Houten; Makeblijde. Onze gastspreker is de DroomBaanGoeroe® Huub van Zwieten. Huub zal zijn krachtige, eenvoudige geheim met ons delen: door passie en talenten in te zetten ten behoeve van anderen, ontdekt u de snelste route naar duurzaam succes en geluk.

Huub’s inspirerende inbreng toont hoe werk en leven zo kunnen worden vormgegeven en talenten kunnen worden ingezet dat het bedrijven rendement oplevert.

Na deze lezing zijn diverse bedrijven zelf aan het woord en vertellen zij hoe het Thema Duurzame Inzetbaarheid binnen hun organisaties is geborgd. Durf van hen te leren. 

Ten slotte gaan we aan de slag met workshops. Zo kunt u onder andere met Edwin Benne, oud-volleybalcoach en olympisch volleyballer, tijdens zijn Kleedkamersessie ervaren hoe effectief directe coaching en inspirerend leiderschap is.

We sluiten deze leerzame middag af met een netwerkborrel. Ook kunt u het e.e.a. zelf ervaren op een Gezondheidsplein.

Datum : donderdag 9 juni 2016 
Tijd : van 13:30 to 17:30 , aansluitend drankje met hapjes en het volgen van Belevingsworkshops.
Locatie : Makeblijde te Houten (A27 - A12)  Oud Wulfseweg 3, 3992 LT HOUTEN

U kunt zich eenvoudig aanmelden door hier te klikken. Of ga naar de website www.fysergo.nl

Graag tot 9 juni bij Makeblijde!
 
Met hartelijke groet,

Jolanda van Berlo (salesmanager)

Belangrijke informatie

Event: Uitnodiging relatiedag 9 juni
Status: Gesloten
Locatie: Makeblijde te Houten
Datum:
Aanvang: 13:30
Eindtijd: 17:30
Prijs: 0