Twentse Vrouwenloop - Gesloten

in Enschede

Voor het 3e jaar op rij is mkbasics.nl hoofdsponsor van de Twentse Vrouwenloop. De loop is op zondag 25 juni in Enschede. Vanaf 10:00 uur kun je ter plekke inschrijven.

De moeder-dochterloop start om 11:15 uur, de wandelafstand 15 minuten later en de 5 en 10 kilometer om 12:00 uur. 15 Minuten voor elke afstand is er een gezamenlijke warming up. 
Natuurlijk kun je je ook direct inschrijven op www.twentsevrouwenloop.nl waar je ook meer informatie vindt over dit mooie evenement! 

We starten de dag met een gezamelijke warming up, daarna gaan de diverse afstanden van start. Heb je de finish bereikt geniet dan nog even gezellig na in het lifestyedorp. Hier vindt je diverse stands op het gebied van sport, leefstijl en fashion, maar natuurlijk kun je ook genieten van het welverdiende hapje en drankje.

De Twentse Vrouwenloop is geen vrouwenloop zonder een goed doel. Dit jaar is er gekozen voor het volgende goede doel: de Nije Stichting.

De Nije Stichting is een twents bedrijf opgericht in 2008 door Debby Nijenhuis. Nadat ze zelf moest strijden tegen kanker besloot ze zich in te zetten voor een inloophuis voor alle lotgenoten, het Nije Huis. In het Nije Huis is iedereen welkom,  zowel kankerpatiënten als ex-patiënten en hun naasten. Het is een huis waar zij even kunnen ontspannen, antwoorden kunnen krijgen op hun vragen en contact kunnen hebben met lotgenoten. Naast het Nije Huis organiseert de stichting onder andere Nije Beweegt, De Nije familiedag en De Nije verwenmei. Deze evenementen zorgen ervoor dat iedereen even in het zonnetje wordt gezet. De doelstelling van de Nije Stichting is daarom: de kwaliteit van (ex)kankerpatiënten én hun naasten verbeteren: want kanker heb je samen.

De Twentse Vrouwenloop draagt graag aan dit initiatief bij, voor elke inschrijving gaat er namelijk € 2,- naar de stichting toe. Daarnaast kunnen deelnemers een donatie doen via de inschrijving. 

Geschreven door Annet Bronsvoort, casemanager en deelneemster.

Belangrijke informatie

Event: Twentse Vrouwenloop
Status: Gesloten
Locatie: Enschede
Datum:
Aanvang: 10:00
Eindtijd:
Prijs: € 12,-