Training Preventiemedewerker 2018 - Gesloten

in Arbo Unie, Europalaan 40, 3526 KS Utrecht

Wat wordt er van je verwacht? Hoe weet je welke arboregels er zijn? Hoe pas je ze toe in je werk? Wat is je positie als preventiemedewerker? Een ééndaagse training Preventiemedewerker bij Arbo Unie geeft je antwoord op al deze vragen. En meer!

Als preventiemedewerker help je de werkgever bij de dagelijkse veiligheid, gezondheid en arbeidsomstandigheden. Deze basistraining bied je nuttige kennis en houvast om deze functie effectief en efficiënt in te vullen. Zo krijg je inzicht in uiteenlopende arbo-aspecten en word je hierin getraind . Arbo Unie biedt daarnaast nog een belangrijke extra. Alle deelnemers gaan na afloop van de training naar huis met een voor je eigen organisatie gemaakt “benodigd deskundigheidsniveau preventiemedewerker”. Deze stel je zelf op, onder professionele begeleiding, aan de hand van je eigen Risico-inventarisatie en Evaluatie, naast de informatie die je hebt opgedaan. Een waardevol houvast. Heb je na deze training behoefte aan extra ondersteuning? Kies dan voor extra coaching door een van onze zeer ervaren arboprofessionals op locatie bij je bedrijf. Tijdens de begeleiding kun je naar eigen behoefte wensen en risico’s van jouw organisatie behandelen (op offertebasis).

Programma
De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de training:

  • Plaats, rol en positie van een preventiemedewerker;
  • Arbowetgeving en informatiebronnen;
  • Risico Inventarisatie & evaluatie: risico’s herkennen en prioritering van risico’s;
  • Plan van aanpak en maatregelen;
  • Op basis van risico’s eigen bedrijf deskundigheidsprofiel preventiemedewerker opstellen.

Voor wie
De training is bedoeld voor werknemers die de functie van preventiemedewerker (gaan) invullen en medewerkers die al belast zijn met het ontwikkelen en bewaken van arbo- beleid.

Deelname
De training duurt een dag en wordt gegeven op dinsdag 13 maart 2018, locatie Arbo Unie, Europalaan 40, 3526 KS Utrecht
Tijdstip van alle trainingen: 09.00 tot 16.30 uur.

Werken in kleine groepen levert het beste effect. Daarom bestaat een groep uit maximaal 10 deelnemers (minimaal aantal deelnemers is 6). De prijs per deelnemer op basis van open inschrijving bedraagt € 416,50 excl. BTW. Bij voldoende deelnemers is ook een in-company op aanvraag mogelijk.

Enkele quotes van deelnemers: “duidelijke uitleg, voldoende mogelijkheid voor groepsinteractie en uitwisseling van informatie en kennis, geeft inzage in wat preventiemedewerker inhoudt.”

Belangstelling?
Meld je dan aan door het aanmeldingsformulier aan de rechterzijde in te vullen en te versturen. Wij ontvangen je aanmelding graag uiterlijk 2 weken voor aanvang van de training. Voor informatie of vragen over deze training neem je contact op met giel.beijer@arbounie.nl of je casemanager.

De bedragen zijn inclusief cursusmateriaal, lunch, certificaat en exclusief BTW. Bij annulering tussen 4 - 2 wekenvoor aanvang van de training wordt 50% van het cursusbedrag berekend. Na deze periode is bij annulering het volledige cursusbedrag verschuldigd. Natuurlijk kunt u een vervangende deelnemer sturen. Bij onvoldoende aanmeldingen (min. 6) behoudt Arbo Unie het recht om de training te annuleren.

Belangrijke informatie

Event: Training Preventiemedewerker 2018
Status: Gesloten
Locatie: Arbo Unie, Europalaan 40, 3526 KS Utrecht
Datum:
Aanvang: 09:00
Eindtijd: 16:30
Prijs: € 416,50 excl. BTW