Training Preventiemedewerker - Gesloten

in Zwolle

Training Preventiemedewerker

Wat wordt er van je verwacht? Hoe weet je welke arboregels er zijn? Hoe pas je ze toe in je werk? Wat is je positie als preventiemedewerker? 

Een ééndaagse training Preventiemedewerker bij Arbo Unie geeft je antwoord op al deze vragen. En meer!

Als preventiemedewerker help je de werkgever bij de dagelijkse veiligheid, gezondheid en arbeidsomstandigheden. Deze basistraining bied je nuttige kennis en houvast om deze functie effectief en efficiënt in te vullen. Zo krijg je inzicht in uiteenlopende arbo-aspecten en word je hierin getraind. Arbo Unie biedt daarnaast nog een belangrijke extra. Alle deelnemers gaan na afloop van de training naar huis met een voor je eigen organisatie gemaakt “benodigd deskundigheidsniveau preventiemedewerker”. Deze stel je zelf op, onder professionele begeleiding, aan de hand van je eigen Risico-inventarisatie en Evaluatie, naast de informatie die je hebt opgedaan. Een waardevol houvast.

Heb je na deze training behoefte aan extra ondersteuning? Kies dan voor extra coaching door een van onze zeer ervaren arboprofessionals op locatie bij je bedrijf. Tijdens de begeleiding kun je naar eigen behoefte wensen en risico’s van jouw organisatie behandelen (op offertebasis).

Wanneer             18 september 2017, 09:00 - 16:30
Waar                   Locatie Arbo Unie, Dr. van Deenweg13-c, 8025 BP Zwolle

De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de training:

  • Plaats, rol en positie van een preventiemedewerker;
  • Arbowetgeving en informatiebronnen;
  • Risico Inventarisatie & evaluatie: risico’s herkennen en prioritering van risico’s;
  • Plan van aanpak en maatregelen;
  • Op basis van risico’s eigen bedrijf deskundigheidsprofiel preventiemedewerker opstellen.

Voor wie
De training is bedoeld voor werknemers die de functie van preventiemedewerker (gaan) invullen en medewerkers die al belast zijn met het ontwikkelen en bewaken van arbobeleid.

Belangstelling
Meld je dan aan door het aanmeldingsformulier aan de rechterzijde van deze pagina in te vullen. Wij ontvangen je aanmelding graag uiterlijk 2 weken voor aanvang van de training.

Voor informatie of vragen over deze training kun je contact opnemen met Kim van Egmond.

Belangrijke informatie

Event: Training Preventiemedewerker
Status: Gesloten
Locatie: Zwolle
Datum:
Aanvang: 09:00
Eindtijd: 16:30
Prijs: 406,50 excl. BTW