Training ErgoCoach beeldschermwerk Upgrade 2018 - Gesloten

in Arbo Unie, Europalaan 40, 3526 KS Utrecht

Als ErgoCoach weet je binnen jouw organisatie hoe een werkplek optimaal in te stellen? Waar loop je tegen aan en wat zijn de nieuwe ontwikkelingen bij beeldschermwerk? Deze upgrade geeft een verdieping van je kennis als ErgoCoach

Er zijn vele nieuwe ontwikkelingen rond beeldschermwerk. Termen als ‘Het Nieuwe Werken’ en ‘beïnvloeden van sedentair gedrag’ (langdurig zitten) staan nu in de schijnwerpers. Wat is dan de rol van de ErgoCoach en wat kan deze betekenen in het nieuwe denken rond beeldschermwerkplekken. Een ervaren ergonoom van Arbo Unie leidt u door deze kennis en geeft praktische handvatten om de rol van de ErgoCoach te versterken. Daarnaast wil deze Upgrade ook een platform bieden om te leren van elkaar. Waar ben je in de afgelopen tijd tegen aangelopen en welke successen heb je geboekt of geleerd van de fouten die je gemaakt hebt.

Programma
De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de upgrade training:

  • Opfrissen van de ergonomische kennis van beeldschermwerk.
  • Het ‘Nieuwe Werken’ en de rol van de ErgoCoach
  • Sedentair gedrag: hype of oplossing voor klachten?
  • Intervisiedeel: waar lopen we tegen aan als ErgoCoach?

Voor wie? 
De training is bedoeld voor werknemers die de rol van ErgoCoach vervullen. Het geeft een verdieping aan de bestaande rol binnen een organisatie.

Deelname
De training duurt een dagdeel en wordt gegeven op dinsdag 20 maart 2018, Arbo Unie, Europalaan 40, 3526 KS Utrecht
Tijdstip van de training: 13.00 tot 16.30 uur.

Werken in kleine groepen levert het beste effect, Daarom bestaat een groep maximaal uit 10 deelnemers (minimaal aantal is 6 deelnemers). De prijs per deelnemer is op basis van open inschrijving € 253,50, excl. BTW. Bij voldoende deelname is ook een in- company op aanvraag mogelijk.

Syllabus, certificaat, koffie/thee zijn inbegrepen. Gratis parkeergelegenheid.

Enkele quotes van deelnemers: “goede, bruikbare informatie over het Nieuwe Werken, voldoende sparringsmogelijkheden en inbreng van eigen vraagstukken, je ontvangt informatie waar je verder mee kunt als aanvulling op de basiscursus.”

Belangstelling?

Meld je dan aan door het aanmeldingsformulier in te vullen en te versturen naar trainingen@arbounie.nl. Wij ontvangen je aanmelding graag uiterlijk 2 weken voor aanvang van de training.

Ben je op zoek naar een korte online training van het thema voor alle medewerkers?
Kijk dan voor onze verkorte online cursus ‘Gezond en effectief werken met de computer’ op www.arbounie.nl of mail naar trainingen@arbounie.nl. 

De bedragen zijn inclusief cursusmateriaal, lunch, certificaat en exclusief BTW. Bij annulering tussen 4 - 2 weken voor aanvang van de training wordt 50% van het cursusbedrag berekend. Na deze periode is bij annulering het volledige cursusbedrag verschuldigd. Natuurlijk kunt u een vervangende deelnemer sturen. Bij onvoldoende aanmeldingen (min. 6) behoudt Arbo Unie het recht om de training te annuleren. 

Belangrijke informatie

Event: Training ErgoCoach beeldschermwerk Upgrade 2018
Status: Gesloten
Locatie: Arbo Unie, Europalaan 40, 3526 KS Utrecht
Datum:
Aanvang: 13:00
Eindtijd: 16:30
Prijs: € 253,50 excl. BTW