Training ErgoCoach beeldschermwerk 2018 - Gesloten

in Arbo Unie Kerkenbos 10-37, 6546 BB Nijmegen

Wie weet binnen jouw organisatie hoe een werkplek optimaal in te stellen? Wie helpt jouw organisatie bij het voorkómen van lichamelijke klachten als gevolg van een verkeerde werkopstelling? Het antwoord: je eigen ErgoCoach!
Deze ééndaagse training leidt op tot zelfstandig ErgoCoach.

De ErgoCoach helpt jouw medewerkers bij het voorkómen van lichamelijke klachten als gevolg van een verkeerde werkplekopstelling. Hij herkent tijdig klachten en neemt doelgerichte, preventieve acties. Daarnaast is hij het aanspreekpunt voor vragen over het werken met beeldschermen en adviseert hij u bij de aanschaf van kantoormeubilair. Een van onze ervaren ergonomen leidt jouw medewerker op tot zelfstandig ErgoCoach.
Wat zijn de voordelen van de ErgoCoach?

Preventie: De ErgoCoach helpt uw medewerkers bij het voorkomen van lichamelijke klachten als gevolg van een verkeerde werkplekopstelling.

Altijd beschikbaar: Omdat de ErgoCoach een medewerker van uw eigen organisatie is, is deze altijd beschikbaar. Deze beschikbaarheid wordt alleen maar groter wanneer u besluit meerdere medewerkers deze cursus te laten volgen.

Financieel aantrekkelijk: U hoeft geen dure experts in te huren voor advies over werkplekopstelling. Bovendien levert de cursus een bijdrage aan het voorkomen van lichamelijke klachten, waardoor u het verzuim in uw organisatie onder controle houdt en minder risico op loondoorbetaling bij uitval van medewerkers hebt.

Programma
De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de training:

  • ontstaansfactoren van lichamelijke klachten in relatie tot beeldschermwerk.
  • ergonomie van de beeldschermwerkplek (werkplekinrichting, werkhouding, meubilair en omgevingsfactoren).
  • handvatten om zelfstandig werkplekonderzoeken uit te voeren.
  • het uitbrengen van adviezen ten aanzien van de inrichting van de werkplek en het gebruik van hulpmiddelen.
  • criteria wanneer verwijzing naar specialisten (ergonoom, bedrijfsarts, etc.) noodzakelijk is.

Voor wie
De training is bedoeld voor werknemers die de rol van ErgoCoach gaan vervullen of behoefte hebben aan een herhaling hiervan. Ook voor preventiemedewerkers die de eendaagse training Preventiemedewerker hebben gehad, is dit een geschikte verdieping.

Deelname
De training duurt een dag en wordt gegeven op donderdag 1 februari 2018 bij de Arbo Unie Nijmegen, Kerkenbos 10-37, 6546 BB Nijmegen. 
Tijdstip van de training: 09.00 tot 16.30 uur. 

Werken in kleine groepen levert het beste resultaat. Daarom bestaat een groep uit maximaal 10 deelnemers (minimaal aantal deelnemers is 6). De prijs per deelnemer op basis van open inschrijving bedraagt € 416,50 excl. BTW. Bij voldoende deelnemers is ook een in-company op aanvraag mogelijk. Syllabus, certificaat, koffie/thee, lunch zijn inbegrepen. Gratis parkeergelegenheid.

Enkele quotes van deelnemers: “duidelijke theoretische uitleg, die direct aan de praktijk wordt gekoppeld, praktische oefeningen, goede basis om mee aan de slag te gaan en training die ik zeker zou aanbevelen.”

Belangstelling? Meld je dan aan door het aanmeldingsformulier hiernaast in te vullen en te versturen. Wij ontvangen je aanmelding graag uiterlijk 2 weken voor aanvang van de training.

Ben je op zoek naar een korte online training van het thema voor alle medewerkers?
Kijk dan voor onze verkorte online cursus “Gezond en effectief werken met de computer” op www.arbounie.nl of mail naar trainingen@arbounie.nl.

De bedragen zijn inclusief cursusmateriaal, lunch, certificaat en exclusief BTW. Bij annulering tussen 4 - 2 weken voor aanvang van de training wordt 50% van het cursusbedrag berekend. Na deze periode is bij annulering het volledige cursusbedrag verschuldigd. Natuurlijk kunt u een vervangende deelnemer sturen. Bij onvoldoende aanmeldingen (min. 6) behoudt Arbo Unie het recht om de training te annuleren. 

Belangrijke informatie

Event: Training ErgoCoach beeldschermwerk 2018
Status: Gesloten
Locatie: Arbo Unie Kerkenbos 10-37, 6546 BB Nijmegen
Datum:
Aanvang: 09:00
Eindtijd: 16:30
Prijs: € 416,50