Meebewegen of stilstaan? - Gesloten

in Houten

De leukste middag van het jaar voor ondernemers/ HR medewerkers!

Voor we de zomer in gaan houdt mkbasics.nl op donderdagmiddag 7 juli in Houten een dynamisch evenement op het gebied van groei. Groei van jezelf en groeien als team.

Om hiervan een bijzondere middag te maken hebben we een 4-tal goede sprekers, waaronder Jacobine Veenhoven en Edwin Benne bereid gevonden om hun ervaringen en tips met je te delen. In 4 interactieve workshops van 45 minuten wordt je op een unieke manier gemotiveerd en geïnspireerd.

Werken is topsport!
Oud Olympisch medaille winnares en psycholoog Jacobine Veenhoven laat je ervaren wat de overeenkomsten zijn tot presteren op het werk en presteren als topsporter.

Wat moet ik nou met vitaliteit?
Arbeidsfysiotherapeut en vitaliteitscoach Erik Voetman bespreekt de verschillende mogelijkheden hoe je medewerkers meekrijgt in het tonen van eigenaarschap richting een gezonde en vitale leefstijl.

Presteren als een topteam!
Oud Olympisch medaille winnaar en ex bondscoach van het mannen volleybalteam Edwin Benne laat je in een zogenaamde kleedkamersessie ervaren wat het is om je als team voor te bereiden op het neerzetten van een topprestatie.

Ervaar je eigen toekomst
Bewegingswetenschapper en bedrijfskundige Hessel de Vries laat je ervaren wat het is om 20 jaar ouder te zijn en welke impact dat heeft op je functioneren.
Trek het ouderdom simulatiepak aan en ervaar!

De uiterste datum van inschrijving is verlengd tot vrijdag 1 juli a.s. 

Locatie :
Makeblijde
Oude Wulfseweg 3
3992 LT  Houten

Programma
13:00    Ontvangst
13:30    Kick off sessie
13:45    2 Workshops van elk 45 minuten
15:15    Pauze
15:30    2 workshops van elk 45 minuten
17:00    borrel

Kijk voor meer info op de Flyer Workshop Meebewegen. Inschrijven voor dit evenement kun je doen rechtsboven. Er kunnen zich maximaal 80 deelnemers inschrijven, we zouden het leuk vinden als je een introducé mee neemt.

We ontmoeten je graag op 7 juli, tot dan!

* Indien je inschrijft voor deelname aan de workshop Meebewegen en toch onverhoopt verhinderd zijn begrijpen wij dat. Indien je echter binnen 48 uur voor aanvang moet afzeggen zijn wij genoodzaakt je een deel van de kosten in rekening te brengen, zijnde 198 euro.

Belangrijke informatie

Event: Meebewegen of stilstaan?
Status: Gesloten
Locatie: Houten
Datum:
Aanvang: 13:00
Eindtijd: 17:00
Prijs: 0