Event Werkgeluk - inschrijven niet meer mogelijk - Gesloten

in Meeting Depot, Radonweg 2, 3542 AN Utrecht

Het is helaas niet meer mogelijk om je in te schrijven.
______________________________________________

Werkgeluk: een thema dat steeds meer aandacht krijgt. Logisch ook want iedereen wil graag gelukkig zijn, ook op het werk. Tenslotte brengen we daar een groot deel van onze tijd door. Daarbij heeft ons werkgeluk grote invloed op de rest van ons leven.

Veel mensen zijn niet gelukkig op hun werk. Maar liefst 1 op de 3 werknemers geeft aan niet gelukkig te zijn in zijn of haar werk. Daar moet wat ons betreft verandering in komen! Want als je gelukkig bent, ben je gezonder, vitaler, vrolijker, socialer en succesvoller. Maar ook voor organisaties zijn gelukkige medewerkers belangrijk. Zij zijn meer betrokken, productiever, coöperatiever, creatiever en innovatiever. Ze zijn minder vaak ziek en hebben minder kans op een burn out. Daarom organiseert mkbasics.nl, in samenwerking met Happy Office, tijdens de Week van het Werkgeluk een event over werkgeluk!

Want wat is werkgeluk nou eigenlijk, waarom is het zo belangrijk en wat kun je doen voor meer werkgeluk voor jezelf, voor je team en binnen je organisatie? Op deze vragen krijg je antwoord tijdens ons event op woensdag 25 september.

Programma*
14:30 uur: Inloop met koffie/thee en iets lekkers
15:00 uur: Event Werkgeluk
17:00 uur: Borrel

Schrijf je in voor het event Werkgeluk door het formulier aan de rechterkant van deze pagina in te vullen (max. 2 deelnemers per bedrijf). Het event is gratis**. Wacht niet te lang, want hoe graag we ook iedereen zouden willen ontvangen, het aantal plekken is beperkt.


* Wij behouden ons het recht voor om het event te annuleren bij te weinig aanmeldingen.
** Het event Werkgeluk is gratis, maar omdat we graag zoveel mogelijk mensen een plek gunnen, hanteren wij een no-show-fee van € 75,00. Afmelden voor het event kan tot 48 uur van tevoren.

 

Belangrijke informatie

Event: Event Werkgeluk - inschrijven niet meer mogelijk
Status: Gesloten
Locatie: Meeting Depot, Radonweg 2, 3542 AN Utrecht
Datum:
Aanvang: 14:30 uur
Eindtijd:
Prijs: Gratis**