ErgoCoach Beeldschermwerk 2017 - Gesloten

in Zwolle

Wie weet binnen jouw organisatie hoe een werkplek optimaal in te stellen? Wie helpt jouw organisatie bij het voorkómen van lichamelijke klachten als gevolg van een verkeerde werkopstelling? Het antwoord: je eigen ErgoCoach!
Deze ééndaagse training leidt op tot zelfstandig ErgoCoach

De ErgoCoach helpt jouw medewerkers bij het voorkómen van lichamelijke klachten als gevolg van een verkeerde werkplekopstelling. Hij herkent tijdig klachten en neemt doelgerichte, preventieve acties. Daarnaast is hij het aanspreekpunt voor vragen over het werken met beeldschermen en adviseert hij u bij de aanschaf van kantoormeubilair. Een van onze ervaren ergonomen leidt jouw medewerker op tot zelfstandig ErgoCoach.
Wat zijn de voordelen van de ErgoCoach?

  • Preventie: De ErgoCoach helpt uw medewerkers bij het voorkomen van lichamelijke klachten als gevolg van een verkeerde werkplekopstelling.
  • Altijd beschikbaar: Omdat de ErgoCoach een medewerker van uw eigen organisatie is, is deze altijd beschikbaar. Deze beschikbaarheid wordt alleen maar groter wanneer u besluit meerdere medewerkers deze cursus te laten volgen.
  • Financieel aantrekkelijk: U hoeft geen dure experts in te huren voor advies over werkplekopstelling. Bovendien levert de cursus een bijdrage aan het voorkomen van lichamelijke klachten, waardoor u het verzuim in uw organisatie onder controle houdt en minder risico op loondoorbetaling bij uitval van medewerkers hebt.

Programma
De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de training:

  • ontstaansfactoren van lichamelijke klachten in relatie tot beeldschermwerk.
  • ergonomie van de beeldschermwerkplek (werkplekinrichting, werkhouding, meubilair en omgevingsfactoren).
  • handvatten om zelfstandig werkplekonderzoeken uit te voeren.
  • het uitbrengen van adviezen ten aanzien van de inrichting van de werkplek en het gebrui van hulpmiddelen.
  • criteria wanneer verwijzing naar specialisten (ergonoom, bedrijfsarts, etc.) noodzakelijk is.

Voor wie
De training is bedoeld voor werknemers die de rol van ErgoCoach gaan vervullen of behoefte hebben aan een herhaling hiervan. Ook voor preventiemedewerkers die de eendaagse training Preventiemedewerker hebben gehad, is dit een geschikte verdieping.

Deelname
De training duurt een dag en wordt gegeven op de locatie Arbo Unie, Dr. Van Deenweg 13c, 8025 BP Zwolle, Tijdstip : 9.00-16.30 uur.

Werken in kleine groepen levert het beste resultaat. Daarom bestaat een groep uit maximaal 10 deelnemers (minimaal aantal deelnemers is 6). De prijs per deelnemer op basis van open inschrijving bedraagt € 406,50 excl. BTW. Bij voldoende deelnemers is ook een in-company op aanvraag mogelijk. Syllabus, certificaat, koffie/thee, lunch zijn inbegrepen. Gratis parkeergelegenheid.

Enkele quotes van deelnemers: “duidelijke theoretische uitleg, die direct aan de praktijk wordt gekoppeld, praktische oefeningen, goede basis om mee aan de slag te gaan en training die ik zeker zou aanbevelen.”

Belangstelling? Meld je dan aan door het aanmeldingsformulier aan de rechterzijde van dit formulier in te vullen.Wij ontvangen je aanmelding graag uiterlijk 2 weken voor aanvang van de training.

Voor informatie of vragen over deze training kun je contact opnemen met Kim van Egmond.

Belangrijke informatie

Event: ErgoCoach Beeldschermwerk 2017
Status: Gesloten
Locatie: Zwolle
Datum:
Aanvang: 09:00
Eindtijd: 16:30
Prijs: 406,50 excl. BTW