De nieuwe Arbowet 2017 - Gesloten

in IJsseldeltacenter, Stadionplein 20, Zwolle

Meer aandacht voor preventie van beroepsziekten en arbeid gerelateerde gezondheidsklachten, meer inspraak voor medewerkers. Daar zijn de wijzigingen in de Arbowet die per 1 juli a.s. ingaan, op gericht. Om die doelen te bewerkstelligen krijgt de bedrijfsarts nadrukkelijker de rol van adviseur toebedeeld. De preventiemedewerker krijgt een stevigere positie en het medezeggenschapsorgaan meer bevoegdheden om het arbobeleid te beïnvloeden.

Wat betekenen de wijzigingen concreet voor uw organisatie, uw medewerkers, uw samenwerking met de arbodienst en voor u als werkgever? Mkbasics.nl organiseert regionaal grotere en kleinere ‘sessies’ om u mee te nemen in deze nieuwe wetgeving.

Landelijk worden er 7 bijeenkomsten georganiseerd waarvan er altijd 1 enigszins bij u in de buurt gehouden wordt. De bijeenkomsten worden gepresenteerd door specialisten van mkbasics.nl en zijn in principe kosteloos.

De bijeenkomst is kosteloos. Echter indien u binnen 48uur voor aanvang annuleert zijn wij genoodzaakt u 195 euro in rekening te brengen. Bij inschrijving gaat u hiermee akkoord.

Belangrijke informatie

Event: De nieuwe Arbowet 2017
Status: Gesloten
Locatie: IJsseldeltacenter, Stadionplein 20, Zwolle
Datum:
Aanvang: 15:00
Eindtijd: 18:00
Prijs: € 0,-