Dagelijks presteren op een hoog niveau symposium - Gesloten

in Fort Lent, Bemmelsedijk 4, Nijmegen

Je wilt waarschijnlijk graag dagelijks presteren op een hoog niveau. Topsporters weten als geen ander dat je alleen succesvol kunt zijn als je ook zorgt voor voldoende momenten van rust en herstel. We doen allemaal dagelijks aan topsport maar bereiden ons daar vaak niet goed op voor. Krijg tijdens dit symposium inspiratie en handvatten om zelf en met het team met plezier en energie te blijven presteren.

Lezing Robin van Galen
Robin van Galen is waterpolocoach van het Nederlands mannenteam wat zich probeert te kwalificeren voor de Olympische Spelen. Omdat hij zelf op jonge leeftijd geblesseerd raakte aan zijn schouder kon hij Olympische roem als speler snel vergeten. Elk nadeel heeft zijn voordeel, Robin had talent voor het coachen en training geven. In 1988 begon hij zijn carrière als jeugdtrainer in Rotterdam, niet wetende dat hij twintig jaar later het absolute hoogtepunt uit zijn loopbaan en de vaderlands waterpologeschiedenis zou meemaken als coach.

Workshop Voeding, Beweging en Slapen
We weten allemaal dat voldoende slaap, gezond eten en genoeg beweging bijdragen aan de belastbaarheid. Krijg middels de workshop Voeding, Beweging en/of Slapen inzicht en handvaten om het maximale uit jezelf te halen, zowel in werk als privé.

Sessie Edwin Benne
Edwin Benne is voormalig volleybalinternational en oud-bondscoach. Tijdens deze prikkelende en interactieve sessie wordt aan de hand van voorbeelden uit de topsport de relatie tussen werken en topsport helder weergeven. Ervaar dat aspecten als motivatie, concentratie, zelfvertrouwen, teamontwikkeling en energie noodzakelijk zijn om te presteren.

Programma
14:00    Ontvangst met koffie en thee
14:30    Opening met Robin van Galen
15:40    Pauze
16:30    Vitaliteitsplein : volg 2 workshops  : Voeding, Beweging, Slaap
17:10    Sessie Werken is Topsport
18:10    Afsluiting met borrelhapje & drankje

Dit evenment wordt georganiseerd door Fysergo ( www.fysergo.nl )

Inschrijving d.m.v. invullen en verzenden van het formulier hiernaast.

Belangrijke informatie

Event: Dagelijks presteren op een hoog niveau symposium
Status: Gesloten
Locatie: Fort Lent, Bemmelsedijk 4, Nijmegen
Datum:
Aanvang: 14:00
Eindtijd: 18:30
Prijs: € 125,-