10 Gratis kaarten Business Festival 2017 - Gesloten

in Vliegveld Twenthe

Beste ondernemer,

Wij nodigen 5 ondernemers van harte uit voor het ‘Business Festival 2017’. De kaarten worden verloot onder die ondernemers die een e-mail sturen naar Kim. Elke winnaar krijgt 2 kaarten.

Het ‘Business Festival’ is een initiatief van Dagblad Tubantia, waarbij kennis, inspiratie en ontmoeten de boventoon voeren. Inspirerende kennisdeling op het gebied van Finance, ICT & Techniek, Marketing & Sales en Personeel met presentaties van ondernemers als o.a. Richard van Hooijdonk, Marjolein ten Hoonte  (van Randstad) en Ynzo van Zanten (van Tony’s Chocolonely).

Ook worden er tal van kennissessies verzorgd, onder andere door ons zelf over het onderwerp ‘Gezondernemen’.  Het is een festival voor en door ondernemers en professionals met verhalen over cybercrime, nieuwe business modellen en andere (actuele) zakelijke thema’s. Interactieve lezingen, waarbij je brein op de proef wordt gesteld en je wordt meegenomen naar een onbekend gebied.

Het ‘Business Festival’ vindt op 20 april 2017 op Vliegveld Twenthe plaats, waar je vanaf 14.00 uur van harte welkom bent.

Heb je interesse om deel te nemen aan het evenement stuur dan een mail aan kim.van.egmond@mkbasics.nl of neem contact op met een van onze casemanagers in de regio! Meer informatie over het festival is te vinden op www.deondernemer.nl/businessfestival

Graag tot ziens op 20 april!

Belangrijke informatie

Event: 10 Gratis kaarten Business Festival 2017
Status: Gesloten
Locatie: Vliegveld Twenthe
Datum:
Aanvang: 14:00
Eindtijd: 20:30
Prijs: Gratis (Kaarten kosten anders € 125,- per stuk)